Fasadmålning

Vi på Norrskens Bygg & Måleri är stolta över att erbjuda förstklassig fasadmålning. Vårt företag är känt för vår starka kärnvärde - pålitlighet. När du väljer att jobba med oss, kan du vara säker på att vi alltid kommer att leverera högkvalitativt arbete i tid och inom budget.
Vi har en lång och beprövad historia av att erbjuda allt inom bygg, inklusive fasadmålning. Med en stark tilltro till att alla projekt, stora som små, förtjänar samma nivå av professionalism och uppmärksamhet på detaljer, kommer vi att se till att ditt hem eller företag ser bäst ut. Vi är här för att göra ditt liv enklare, och vi ser fram emot att arbeta med dig för att förverkliga dina byggprojekt.

Målning av fasader

När vi tittar på vårt hem, ser vi ofta att det behöver lite kärlek på utsidan – kanske en ny färg, eller bara en uppfräschning av den befintliga färgen. Det är här 'fasadmålning' kommer in i bilden. Det handlar inte bara om att ge huset ett nytt utseende, det handlar också om att skydda det från elementen. Fukt, solljus, vind och temperaturförändringar kan alla skada fasaden på ett hus, och en god kvalitetsfärg kan bidra till att skydda det.

Vi har sett det gång på gång - ett hus vars fasad är i toppskick höjer inte bara fastighetens estetiska värde, utan ökar också dess livslängd. Fasadmålning är inte en enkel uppgift, den kräver noggrann planering, förberedelse och utförande. Det innebär att välja rätt färgtyp och färgton, förbereda ytan noggrant, applicera färgen på rätt sätt och naturligtvis, rengöra efteråt. Men när det är gjort rätt, är resultatet mer än värt besväret.

Begär offert

Kom igång med ditt drömprojekt idag, kontakta oss för en kostnadsfri offert!
Kontakta oss
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram